Albert Heijn Hardenberg feestelijk heropend

HARDENBERG - Woensdagochtend was het gezellig druk aan het Van Wevelinckhovenplein in Hardenberg. Daar ging om 11:00 uur de compleet vernieuwde Albert Heijn open voor de klant. De winkel is ingrijpend verbouwd en biedt nu een groter assortiment met veel verse producten. Ook zijn er meer zelfscankassa’s.

Ondernemer Gerard de Boer: "Onze klanten zijn blij dat we weer open zijn. Iedereen vindt de winkel erg mooi geworden." Gerard de Boer knipte samen met zijn zoontje Nathan het lint door. De broers van Gerard - Peter en Arnold - waren bij de opening aanwezig. Ook zij zijn ondernemers van een Albert Heijn. Peter heeft de winkel in Wapenveld en Arnold in Dedemsvaart. "Vorige week ging de verbouwde Albert Heijn in Dedemsvaart open en vandaag dus deze", zegt Gerard de Boer. "Heel bijzonder om twee openingen in zo’n korte tijd mee te maken."

Het openingsfeest van Albert Heijn Hardenberg krijgt nog een leuk vervolg. Zo kunnen klanten sparen voor gratis bedtextiel van Ten Cate. Meer informatie is in de winkel verkrijgbaar. 

Voedselbank 

De winkel heeft vlak voor de verbouwing de overgebleven voorraad vers en diepvries geschonken aan de Voedselbank Hardenberg. "Weggooien is natuurlijk zonde. Bovendien is het fijn dat we dit goede doel extra kunnen ondersteunen", aldus de ondernemer.