Pannenkoeken op grote hoogte

SLAGHAREN - Bezoekers van Attractiepark Slagharen vallen zaterdag 22 oktober met hun neus in de boter. Jan Pannenkoeken is die dag in het park om liefhebbers in het reuzenrad, ook bekend als The Big Wheel, te trakteren op een lekkere warme pannenkoek.

De pannenkoekenbakkers serveren pannenkoeken tot in de kleurrijke bakjes van de attractie. Jong en oud kunnen op die manier niet alleen genieten van prachtig uitzicht over het park en de omgeving, maar ook van de pannenkoeken van Jan. En die smaken op die
plek ‘in de lucht’ misschien wel nóg lekkerder.

Het draaiende pannenkoekenrestaurant is letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van een bredere samenwerking tussen het merk en Attractiepark Slagharen. Zo wordt er vanaf eind september op een groot deel van de Jan verpakkingen een speciale sticker geplakt waarop een unieke code staat vermeld. Mensen die een Jan product kopen, kunnen met deze code een mooie korting krijgen op een kaartje voor Attractiepark Slagharen.

De actie loopt zolang de voorraad stickers strekt. De kortingskaartjes zijn geldig op één dag naar keuze tot en met 8 januari 2023.