OMMEN - Op 29 juni om 20.00 uur houdt de ChristenUnie een bijeenkomst voor leden en belangstellenden. De locatie is de aula van het Vechtdal College, Balkerweg 2, Ommen. Met in achtneming van de coronamaatregelen kunnen we daar terecht. Dat betekent dat aanmelding van te voren belangrijk is.

Tijdens de bijeenkomst willen wij u graag bijpraten. De fractie en wethouder Bart Jaspers Faijer staan stil bij de ontwikkelingen in Ommen. We zijn van plan om de lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen voor te stellen, vooruitlopend op de vaststelling van de lijst met kandidaten in het najaar.

En we willen leden en belangstellenden graag in de gelegenheid stellen belangrijke punten in te brengen voor het gemeenteraadsprogramma van de ChristenUnie voor volgend jaar. We hebben recent ook veel verenigingen en instanties aangeschreven voor input. Gelukkig wordt daar goed gebruikt gemaakt, maar in deze fase is het goed te luisteren naar inbreng vanuit de achterban en de Ommer bevolking met het oog op de periode 2022-2026. Op 29 juni bent u welkom vanaf 19.30 uur. De avond begint om 20.00 uur. En zoals gezegd meldt u even aan bij het secretariaat: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.