Delta Calluna cigar box festival is gereed.

DALFSEN/OMMEN -Harde werkers hebben deze week hard gewerkt en het Delta Calluna cigar box gitaar festival opgebouwd in “American roadhouse style”. Op maar liefst twee podia, zal er morgen muziek op diverse ‘homemade instruments’ te horen zijn. Met bands als Sergi Estella uit Spanje ( met zijn speciale wijntap cigar box gitaar), the Mississippi Kings, Losse Meuk en niet te vergeten de baardige mannen van The Small Time Crooks ( bekend van o.a. De Wereld draait door, Zwarte Cross etc). En met op het 2e podium ook diverse cigar box gitaar spelers, is het programma weer zeer afwisselend. Naast muziek is er een mooi marktplein en natuurlijk genoeg drinks en American food te verkrijgen bij café Calluna aan onze eigen Mississippi aan de Stouweweg op de grens Dalfsen / Ommen.

De eerste gasten uit binnen- en buitenland zijn al gearriveerd. Want vanavond is daar ook de Delta Calluna pre-party om alvast in de stemming te komen. Vanaf 19 uur een cigar box gitaar workshop en optredens van the Boothill Stompers Skiffle band tot in de late uurtjes.

Vanaf 14:00u gaat het festival morgen beginnen. We hopen natuurlijk op droog weer, maar door de diverse overkappingen en tenten is er genoeg ruimte om droog te staan.