Vanaf 1 juni 2021 kunnen kunstliefhebbers in de gemeente Dalfsen zich aanmelden voor de Week van de Amateurkunst (WAK). Deze vindt dit jaar plaats van 11 t/m 18 september! Tijdens de WAK bieden we (amateur-) kunstenaars een podium om te laten zien hoe gepassioneerd zij bezig zijn met muziek, dans, theater, beeldende kunst, zang of andere kunstvormen!

Toon jouw kunstvorm aan anderen. Met optredens, concerten, exposities, lezingen, workshops of door een optreden of interview in WAK Live! Na de succesvolle WAK Live’s van vorig jaar komen we dit jaar komen we weer met een WAK Live. Wil jij jezelf of jouw vereniging en jouw kunstvorm presenteren in dit online programma? Meld je aan! Let op; dit jaar hebben we maar één uitzending van WAK Live en wél op zondag 12 september.

Kijk hier de WAK Live’s van vorig jaar terug.

Meedoen aan de WAK? Dat kan! Geef je op voor één van onderstaande categorieën:

  • Activiteiten in de openbare ruimte (bijvoorbeeld in een theaterzaal en/of toneelruimte enz.) met een beperkt aantal bezoekers (dit is afhankelijk van de dan RIVM-maatregelen).
  • Kleinschalige activiteiten, waarbij een beperkt aantal personen (bijvoorbeeld 5 personen) aanwezig is.
  • Online Activiteiten voor een groot en breed publiek.

Het thema van WAK 2021 is ‘Er op uit!’. Dit thema kan vooral in de huidige tijden een geweldige inspiratiebron zijn voor elke kunstvorm. We hopen dit dan ook terug te zien in jouw activiteit.
Aanmelden kan via de button hieronder. Het inschrijfformulier is ook terug te vinden op de website www.wakdalfsen.nl. Het aanmelden van activiteiten kan tot en met 15 augustus 2021.

Eind augustus wordt het programma van de WAK geplaatst op de website van WAK Dalfsen. Daarnaast is de programmering terug te vinden op en in diverse lokale en sociale media. En huis-aan-huis wordt het programma gebundeld in een mooie flyer/boekwerkje verspreid in heel de gemeente Dalfsen.

Wilt u meedoen, maar heeft u nog vragen over de mogelijkheden? Neem dan vooral contact met ons op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. zodat wij met u kunnen meedenken. Of bel de Cultuurcoach Irene van der Vegte (06 441 28 561).