Tuinexpo Binnenstebuiten: van aangelegde tuinen tot blotevoetenpad

LUTTENBERG - Van 2 tot en met 4 september keert de Tuinexpo de binnen- en buitenruimte van de manege in Luttenberg binnenstebuiten. De hoveniers zijn gestart met het aanleggen van hun showtuinen en de wilde bloemenmengsels staan prachtig in bloei. 

Doe inspiratie op bij de aangelegde tuinen. Op de ruim 5000 m2 buitenruimte kun je onder andere bij zeven hoveniers inspiratie opdoen. 

Genieten van het buitenleven kan op allerlei manieren. De één werkt graag in de tuin, terwijl een ander liever met een wijntje op de loungebank zit. Je kunt genieten van bloeiende bloemen of van een goed gesprek in je tuin. Daarom ook voor ieder wat wils op de Tuinexpo. Op bijna 2500 m2 binnenruimte kun je struinen langs de stands met zwembaden, overkappingen, tuindecoratie, -gereedschap en -machines of je kunt om advies vragen bij de ontwerpers.

En ook aan de kinderen is gedacht. Ontdek bijvoorbeeld het blotevoetenpad, de klimboomstam, of ga met de speurtocht op pad over de Expo!. Daarnaast kan er informatie ingewonnen over het voedselbos.

Tuinexpo Binnenstebuiten, 2 t/m 4 september 2022, manege De Luttenberg. Vrijdag 9.30 uur opening door burgemeester Dadema, om 10.00 uur is de Tuinexpo geopend voor publiek.