Pokerrun motorrijders voor het goede doel door 3 provincies

NIEUWLEUSEN – Zaterdag 11 juni kunnen motorrijders weer genieten van een geweldige tourrit langs 14 clubs in Drenthe, Overijssel, Friesland en nu ook in Duitsland. Opgeven kan bij MC De Zweef Nieuwleusen. Iedere motorrijder mag hieraan meedoen en je hoeft dus niet aangesloten te zijn bij een club. Ook hoef je niet alle clubs aan te doen. Hoe laat je start, waar je start en hoe je rijdt is geheel vrij. Alleen de finish is altijd in Hoogeveen.

De Pokerrun gaat zich dit jaar inzetten voor Wensstichting Drenthe. Deze stichting vervult de wensen van kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zoals kinderen die ziek zijn, kinderen die opgroeien in moeilijke omstandigheden en/of voor kinderen die al jong mantelzorger zijn. Bij alle clubs die in de organisatie zitten liggen inschrijfformulieren waarop wensen ingevuld kunnen worden.

Bij motorclub De Zweef in Nieuwleusen aan de Bouwhuisweg 18 kun je je ’s morgens voor deze tocht inschrijven vanaf 08.00 uur. Inschrijfkosten zijn € 5,–. De opbrengst gaat naar het goede doel. Tijdens je rit ontvang je van elke deelnemende club een gesloten envelop met een kaart. Je gaat bij minimaal vier verschillende clubs op bezoek en als laatste bij motorclub MC Motorhead in Hoogeveen. Hier lever je de enveloppen in en wordt door de organisatie je pokerhand bekeken. Diegene met de hoogste hand wint een leuke prijs. Start je bij De Zweef dan kun je daar ontbijten. Kosten € 5,–, opbrengst weer voor het goede doel. Beide wel contant betalen. Gedurende de dag kun je tegen betaling bij elke club wat te eten/drinken nuttigen. Zo is er bij De Zweef rond de middag een bord nasi te verkrijgen.

De organiserende clubs zijn: Eastwood Oosterwolde, De Vlotterbak Steenwijk, NorthEastPolderBikers Ens, Bikersclub Meppel, MC Genemuiden, AMBC Staphorst, MC De Zweef Nieuwleusen, DTC Daarle, CMA NL Hardenberg, Roving Spirit Slagharen, Motorclub Schoonebeek, MC Black Magic Meppen (D), MC Black Eagle Zwartemeer en last but not least MC Motorhead Hoogeveen. De adressen van deze club (start/stopplaatsen) en meer informatie is te vinden op de website/facebookpagina: Pokerrun MC Motorhead.