© RTV Oost / Ties van der Heide
© RTV Oost / Ties van der Heide

OMMEN - In de woning in Ommen waar al sinds gisteren een politie-onderzoek gaande is, wordt onderzocht of daar een mishandeling heeft plaatsgevonden. Dat melden bronnen rondom het onderzoek. Gisteren werd bekend dat een man en vrouw aangehouden zijn vanwege een incident waarbij een kind gewond is geraakt.

De woning in het westelijke deel van de wijk Alteveer is sinds gistermorgen afgeschermd met zichthekken en een plaatsdelict-unit. De politie kon gisteren alleen melden dat de aanleiding voor de aanhouding het voorval is waarbij het kind gewond raakte.

Omwonenden weten weinig van het onderzoek. Wel zagen ze dat de woning sinds dinsdagmiddag dag en nacht bewaakt wordt. Het huis wordt bewoond door een man, vrouw en een kind. "Normaal is het heel rustig in deze buurt." In de buurt worden de bewoners omschreven als 'nette en sociale mensen'. Afgelopen jaar stond er nog in een ooievaar in de tuin.

“Toen ik om kwart voor vijf terugkwam van werk stond het hele gebeuren er”, vertelde een van de andere buren gisteren, doelend op de hekken en de unit van de politie.