Nieuwe stallen bij 't Olde manegepeerd

DALMSHOLTE - Gek op paarden of zin in een lekker kopje koffie of tosti? Kom dan zondag 29 mei tussen 12 en 16 een kijkje nemen bij de stichting. Hier worden al 25 jaar uitgewerkte manegepaarden- en pony’s opgevangen zodat ze na een lang leven werken nog mogen genieten van een fijne oude dag.

Wat is er te doen? Je kunt komen snuffelen tussen de tweedehands paardenspullen, lekker knuffelen en paarden poetsen of verwennen met meegebrachte appels, wortels of oud brood. De vrijwilligers leiden je graag rond om te vertellen over de paarden en het werk wat ze doen. Om 13.30 mag je helpen met het voeren van de 30 paarden die in het grote land lopen. Dit is een hele happening want ze zijn allemaal dol op eten en komen er dan met z’n allen aangestoven. Voor de verzamelaars of liefhebbers is het leuk om te weten dat een vriendin van de stichting deze dag met een kraampje staat en de welbekende schleich-miniaturen komt verkopen vanaf 3 euro. De helft van haar opbrengst doneert ze aan de stichting.

Parkeren kan voor de deur,

Lovenseweg 3 Dalmsholte This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. www.manegepeerd.nl

Wanneer: zondag 29 mei 2022

Tijd: 12.00- 16.00

06-12874764