Op de foto vlnr: Bram van Polen, Wout Brama, Tijmen van Wissing, Rick-Jan de Groot, Roos ter Beek

Bram van Polen en Wout Brama te gast bij FC Ommen

OMMEN – Een daverende feestavond op Witte Donderdag, een oude traditie van OVC ’21, is na de fusie met OZC en meegenomen naar FC Ommen. Donderdag gaf de fusieclub een passend vervolg aan de traditie en was er opnieuw een forumavond voor sponsoren, leden, donateurs, vrijwilligers en iedereen die op een of andere manier aan de club verbonden is.

In de middaguren begon was de aftrap met een netwerkbijeenkomst voor sponsoren, bestuur, ereleden en leden van verdienste. In de avonduren waren ook alle vrijwilligers welkom. In het sfeervol ingerichte clubhuis ‘Weerkomm’n’ beleefde iedereen een broeierige avond, waarin gezelligheid en saamhorigheid vochten om voorrang. Als sprekers waren de voetbalprofs Bram van Polen van PEC Zwolle en Wout Brama van FC Twente te gast. Onder leiding van Tijmen van Wissing, sportverslaggever RTV Oost, pakte het tweetal flink uit. Zowel Bram als Wout zijn makkelijke babbelaars, die de lachers vlot op hun hand kregen met grappige, sappige anekdotes uit hun rijke voetbalhistorie.

Aansluitend werd een veiling gehouden van de wedstrijdshirts van Rik-Jan de Groot, Harm Jan Tip, Bram van Polen en Wout Brama. Dit leverde de clubkas liefst € 3.000,-- euro op. Hoofdsponsor Tenax wil naast de sponsoring ook jaarlijks een goed doel steunen, dit vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid, tevens een verantwoordelijkheid van FC Ommen. Dit jaar is gekozen voor de voedselbank Ommen. Vertegenwoordiger Roos ter Beek mocht na afloop de cheque in ontvangst nemen van Rik-Jan de Groot.

Al met al pakte de eerste Witte Donderdag-viering bij FC Ommen uit tot een meer dan geslaagde middag en avond. In navolging van OVC ’21 wordt deze traditie ook bij FC Ommen ongetwijfeld een van de hoogtepunten in het jaar. Zie www.fcommen.nl.