Nieuwe Windesheimstudenten stellen zich voor

Beste inwoner van het Vechtdal,

Wij zijn Rianne, Sophie, Anne-Ruth en Hannah en wij zullen de komende maanden vanuit Hogeschool Windesheim producties gaan maken voor RTV Vechtdal en jullie. Wij zijn derdejaars studenten journalistiek en houden ervan om mooie verhalen te maken. Dit doen wij door middel van geschreven teksten, maar ook audio- en videoberichten. De komende periode zullen wij ons gaan verdiepen in het thema ‘Recreatie en Toerisme in het Vechtdal’.

Anne-Ruth Langebeeke

Waarom dit thema?

Toen we met elkaar gingen brainstormen over onderwerpen waar we graag producties over wilden gaan maken, kwam daar al snel het thema ‘Recreatie en Toerisme’ uit. Dit is een groot thema binnen het Vechtdal en er is veel over te zeggen. We zagen direct veel mogelijkheden voor mooie producties binnen dit thema en daarom waren we gelijk enthousiast om met dit thema aan de slag te gaan.

Wat kunt u van ons verwachten?

We zullen de komende periode twee producties per week gaan publiceren op de site van RTV Vechtdal. Daarnaast zullen we actief zijn op Instagram. Op dit platform zullen wij onder andere reels met het laatste nieuws, straatinterviews, story’s en meer plaatsen. Vergeet ons dus vooral niet te volgen op @vechtdaltv.

De producties die we gaan maken zullen bestaan uit geschreven artikelen, video’s en podcasts. Deze items kunnen erg uiteenlopen. Van achtergrondverhalen over het belang van toerisme en recreatie in het Vechtdal, tot leuke human interest verhalen. Lang of kort, informatief of amuserend; alles komt voorbij. Zo hopen wij een brede doelgroep aan te kunnen trekken en voor ieder wat wils te maken.

Oproep

Wij hebben erg veel zin om de komende weken aan de slag te gaan met mooie journalistieke producties voor RTV Vechtdal. Het is een interessant thema en we hopen u op de hoogte te kunnen stellen van de kansen en bedreigingen van het toerisme in het Vechtdal. Heeft u een verhaal, een idee of een tip voor ons dat binnen het thema ‘Recreatie en Toerisme’ valt, laat het ons dan weten! Ook als u graag uw eigen verhaal wilt delen bent u van harte welkom. Wij staan altijd open voor input van het publiek en zullen hier graag mee aan de slag gaan. Stuur ons dan een mailtje op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. We horen graag van u!

Bekijk hieronder onze voorstelvideo: