José Passé trekt door het Vechtdal

VECHTDAL - Oese Volluk speelt de komedie José Passé. Het zelfgeschreven blijspel is op de toekomstige waarheid gebaseerd en geeft iedereen de kans een kijkje in de toekomst te nemen.

José is net begonnen als havenmeester in de Noorderparkhaven, aan het pas gegraven kanaal de Nieuwe Dedemsvaart. Men verwacht dat jaarlijks duizenden boten en jachten door Nieuwleusen varen. De haven ligt dichtbij de Hulstkampen en bewoners Janna en Anna zijn blij dat er weer wat reuring in het dorp is.

Gerwin Verduin is door de gemeente Dalfsen aangesteld om Nieuwleusen op de kaart te zetten van de Nederlandse watersport. Alleen is hij is niet zo blij met, wat hij noemt, de hangouderen.

Hangouderen, Janna & Anna, laten zich niet zo snel aan de kant schuiven en worden daarbij geholpen door José en haar personeel.

Gerwin heeft nog meer uitdagingen. Voor de Blauwe Vlag + Groene Wimpel moet aan veel meer eisen voldaan worden dan hij had verwacht. Verhuur van e-bikes en de processierups moet ook op milieuvriendelijke wijze bestreden worden.

Gerwin is heel vindingrijk om Nieuwleusen op de watersportkaart van Nederland te zetten. Zo haalt hij het NK panlatvissen naar Nieuwleusen. José vindt soms dat het allemaal teveel wordt.

Gerwin krijgt advies van de gasten en ook van Janna & Anna, maar daar wordt het niet altijd beter van. José probeert als havenmeester de situaties te redden, maar lukt het haar in alle tumult om het hoofd boven water te houden?

Geplande Uitvoeringen:

vrijdag 1 april 2022 Ontmoetingskerk Nieuwleusen Voor Leden & Donateurs Taveno

woensdag 6 april 2022 Ontmoetingskerk Nieuwleusen

vrijdag 8 april 2022 Ontmoetingskerk Nieuwleusen UITVERKOCHT!!

zaterdag 9 april 2022 De Overkant Dalfsen Benefietvoorstelling ALS

zaterdag 16 april 2022 Theater de Carrousel Ommen

zaterdag 23 april 2022 Theater de Baron Dedemsvaart