N377 vanaf Nieuwleusen tot Balkbrug dicht tot en met 15 april

N377 vanaf Nieuwleusen tot Balkbrug dicht tot en met 15 april

NIEUWLEUSEN - Van 28 maart tot en met 15 april 2022 wordt de hoofdrijbaan van de N377 in Nieuwleusen en het deel tussen Nieuwleusen en Balkbrug drie weken afgesloten.

Tijdens de werkzaamheden is de N377 vanaf de rotonde Jagtlusterallee in Nieuwleusen tot Balkbrug afgesloten voor al het verkeer. Op het gedeelte Balkbrug – Nieuwleusen blijven de aangrenzende percelen bereikbaar voor aanwonenden en bedrijven via de noordelijke parallelweg en de zuidelijke parallelweg.

Bijgaande omleidingsroute is de grootschalige omleiding vanaf A28 richting N377 Dedemsvaart en vanaf N377 Dedemsvaart richting A28. Verkeer wat vanaf Zwolle komt kan de afslag N340 op de A28 nemen. Meer informatie via: https://www.overijssel.nl/onderwerpen/verkeer-vervoer/wegenprojecten/alle-wegenprojecten/vechtdalverbinding-n340-n48-en-n377/vechtdalverbinding-n377-nieuwleusen/afsluitingen-n377-28-maart-15-april-2022/

Het openbaar vervoer tijdens de afsluiting

Lijn C1 Nunspeet - Zwolle - Dedemsvaart rijdt tijdens de genoemde periode niet via Den Hulst en Benedenvaart. Komende vanaf Zwolle rijdt de bus vanaf de halte Nieuwleusen Centrum rechtdoor via Vinkenbuurt en Ommerschans naar Balkbrug Centrum. Vanaf daar wordt de normale route weer gereden naar Dedemsvaart. De route vanaf Dedemsvaart wordt gereden in tegengestelde richting.


Pendelbus van Nieuwleusen Centrum naar Balkbrug Centrum
Op het vervallen traject Nieuwleusen - Balkbrug rijdt een kleine pendelbus. Deze pendelbus doet de volgende haltes aan: in Nieuwleusen de haltes Centrum, Zwembad, Gereformeerde Kerk, Bejaardencentrum, Oosterhulst en De Vlijt. In Balkbrug de haltes Nieuweweg (Sluis 4), Zelhorstweg, d’ Olde Heerd, Zwolseweg en Centrum.

𝗛𝗼𝗴𝗲𝗿𝗲 𝗽𝗮𝗿𝗸𝗲𝗲𝗿𝗱𝗿𝘂𝗸 𝗗𝗲𝗻 𝗛𝘂𝗹𝘀𝘁 𝘁𝗶𝗷𝗱𝗲𝗻𝘀 𝘄𝗲𝗿𝗸𝘇𝗮𝗮𝗺𝗵𝗲𝗱𝗲𝗻 𝗡𝟯𝟳𝟳

De zuidzijde van Den Hulst is vanaf de B.H. Spijkerweg tot de Evenboersweg de komende drie weken afgesloten voor verkeer. De aangelegen woningen zijn daarom gedurende de drieweekse afsluiting alleen per fiets en lopend bereikbaar. Het kan zijn dat de parkeerdruk in de zijstraten bij Den Hulst de komende drie weken hoger ligt dan normaal.