ChristenUnie Dalfsen en Lokale Partij Ommen bij Vechtdal Politiek

photo 2022 02 06 01 30 50

VECHTDAL – De gemeenteraadsverkiezingen. Nog even en dan mogen alle kiesgerechtigden naar de stembus om hun politieke voorkeur uit te spreken. In het Vechtdal FM radioprogramma Vechtdal Politiek spreken Jeroen Bloemsma en Donald Harpenslager woensdag 2 maart met Rietje Lassche (ChristenUnie Dalfsen) en Leo Bongers (Lokale Partij Ommen) over wonen, de energietransitie en de kwaliteit en schaarste van ons drinkwater. 

Omdat het speelt in de regio – niemand zal dat zijn ontgaan – wordt ook ingegaan op de laagvliegroute over het Vechtdal richting Lelystad Airport waar het ministerie aan vasthoudt hoewel was toegezegd dat deze zou verdwijnen. De gemeenteraden van Ommen, Dalfsen en Zwolle en de provincie Overijssel schreven het ministerie een brandbrief waarin werd herinnerd aan die harde afspraak.

Tot en met de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 16 maart praten we elke woensdagavond aan de hand van genoemde thema's met een lijsttrekker uit zowel Dalfsen als Ommen. De techniek van Vechtdal Politiek wordt bij toerbeurt verzorgd door Paul Beltman en Gert Stegeman.