Ontdek de digitale wereld tijdens de cursus Vitaalonline

HARDENBERG - Op woensdag 2 maart gaat het project Vitaalonline weer van start. Vitaalonline is een samenwerking tussen de bibliotheek Hardenberg en het Alfa-college Hardenberg.

Gedurende negen weken geven studenten ICT eenmaal per week de deelnemers van Vitaalonline les op digitaal gebied. Dit doen ze aan de hand van de online cursus ‘Klik & Tik’: een laagdrempelige cursus voor mensen die nog niet of weinig digitaal vaardig zijn. Doordat een student maximaal drie deelnemers begeleidt, is er veel persoonlijke aandacht en ruimte voor vragen. Na een basiscursus van Klik & Tik bekijkt de student samen met de deelnemer wat de volgende stap is. Misschien wel een digitale cursus ‘Klik & Tik. Het internet op’. Zo maken begeleider en deelnemer samen een leerroute op maat.

Vitaalonline begint op woensdagochtend 2 maart en loopt door tot woensdagochtend 27 april 2022. Elke week is er les van 10:00 tot 12:00 uur. De lessen worden gevolgd in de Bibliotheek Hardenberg of in MFC Het Kronkelhonk in Slagharen. Deelname is gratis en je hoeft geen eigen laptop of tablet te hebben om mee te doen.

Meer informatie of aanmelden? Bel met 0523-280011/0523-270271 of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.