Cursus Digisterker: leren omgaan met DigiD

HARDENBERG - Steeds meer zaken bij de overheid gaan digitaal. Dat is handig, maar ook lastig als je niet weet hoe.

Bibliotheek Hardenberg organiseert dit voorjaar weer de cursus Digisterker. Tijdens deze cursus leer je alles over het omgaan met DigiD, ook interessant als je al een DigiD hebt. De cursus is geschikt voor mensen met beperkte digitale vaardigheden, maar ook voor mensen die meer willen leren over de mogelijkheden van de digitale overheid.

Digisterker bestaat uit vier lessen van 2 uur. In elke les gaan we in op een andere onderwerp van de digitale overheid of DigiD. De lessen worden gegeven in groepjes van maximaal 8 personen. Wil je graag meedoen maar is de groep vol? Dan kijken we samen naar een oplossing.

Digisterker wordt gegeven op twee locaties: in februari starten we op dinsdagochtend 22 februari in de Bibliotheek Hardenberg (aanmelden vóór 15 februari). 29 maart begint de cursus op dinsdagochtend in de Bibliotheek Dedemsvaart (aanmelden vóór 22 maart).

Meer informatie of aanmelden? Bel met 0523-280011/0523-270271 of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..