N377 in Nieuwleusen in maart drie weken afgesloten

N377 in Nieuwleusen in maart drie weken afgesloten

NIEUWLEUSEN – Nu het verkeer weer volop over de N340 raast, gaat de aannemer binnenkort beginnen met de aanpak van de N377 in Nieuwleusen. Medio januari wordt er begonnen met werkzaamheden aan de openbare verlichting, deze werkzaamheden duren tot medio februari. In februari gaat men dan van start met de voorbereidende werkzaamheden en de realisatie van de noordelijke parallelweg langs de N377 in Nieuwleusen.

Eind maart vindt de reconstructie van de N377 Nieuwleusen – Balkbrug plaats, dit betekent dat de N377, ook in Nieuwleusen, voor een periode van drie weken afgesloten is voor al het verkeer. Binnenkort worden omwonenden en aanliggende bedrijven hierover geïnformeerd door middel van een informatiebijeenkomst. Precieze planning en omleidingsroutes volgen nog.

In april gaat het werk verder met afbouwwerkzaamheden aan de parallelwegen en de fietspaden langs de N377 ter hoogte van Nieuwleusen. Deze werkzaamheden hoopt de aannemer medio mei af te ronden.

De planning is onder voorbehoud: bijvoorbeeld het weer of hinder in de grond kunnen gevolgen hebben voor de werkzaamheden en de genoemde data. Via de BouwApp en Facebookpagina  van de Vechtdalverbinding en vechtdalverbinding.nl kan iedereen de vorderingen volgen.

Kijk op deze link waar de Largas rotondes komen en wat er verder allemaal gaat veranderen: https://www.overijssel.nl/onderwerpen/verkeer-vervoer/wegenprojecten/alle-wegenprojecten/vechtdalverbinding-n340-n48-en-n377/vechtdalverbinding-n377-nieuwleusen/