ANKUM - Op zondag 16 mei jl. was Johan Melenhorst (uit Ankum) in Amsterdam voor de opnames van het NPO televisieprogramma First Dates. Hij was namelijk al een hele tijd op zoek naar een spontane, leuke Hollandse vrouw waarmee je goed kunt praten (en discussiëren) en met gevoel voor humor. De date tussen Johan en – de onbekende – Rosa vond voor de camera’s plaats in het First Dates restaurant. Volgens Johan heeft hij daar heerlijk gegeten en met Rosa gepraat.

Eindelijk is bekend wanneer Johan op de televisie komt; namelijk donderdag 14 oktober a.s. vanaf 19.25 uur op NPO 3. Heeft Johan zijn “grote liefde” ontmoet en gaat hij in het vervolg met zijn nieuwe vriendin Rosa op pad met auto, boot of motor en samen kaarten, puzzelen en vissen? Als we het programma op a.s. donderdagavond hebben gezien, weten we alles: het verloop van de date, wie het eten heeft betaald en of er een vervolgafspraak komt. 

In het kader van het televisieoptreden van Johan wordt er op donderdagavond het volgende programma georganiseerd bij Nikki’s, Kerkplein 23 in Dalfsen. Om 18.00 uur wordt Johan bij zijn huis (Vossersteeg in Ankum) opgehaald met een limousine. Na een promotietour door Dalfsen wordt Johan om 18.30 uur afgeleverd bij Nikki’s aan het Kerkplein. Daar begint dan de “opwarmparty” onder leiding van Joop Veldhuis. Van 19.25 tot 20.25 uur is het NPO programma First Dates met Johan te zien op televisie (en groot scherm). Om 20.30 uur vertrekt Johan (met of zonder Rosa) weer naar zijn huis. Vanaf dat tijdstip kunnen de liefhebbers bij Nikki’s blijven voor de “Afterparty”.