Twente plat in de Stoomfabriek

DALFSEN - Eindelijk staat het Twentse humorprogramma Twente Plat klaar voor een nieuw en spannend tournee seizoen met humor, liedjes en gein waarmee de groep zo`n grote naam heeft opgebouwd. Want in maart vorig jaar moesten ze de tournee abrupt afblazen vanwege de komst van de corona. 

Op zaterdag 16 oktober komt Twente Plat weer naar Theater De Stoomfabriek in Dalfsen en dat belooft een geweldige avond te worden. Met knotsgekke typetjes, hilarische sketchen en aanstekelijke liedjes staat Twente Plat ook dit seizoen garant voor een oergezellig en onvergetelijk avondje uit. Niet voor niets is Twente van oudsher bekend als broedplaats van de allerbeste streekhumor en Twente Plat bewaakt met verve dit belangrijke stuk erfgoed. Dit doet het ensemble echter zonder in het verleden te blijven hangen: het erfgoed wordt bewaakt terwijl er ook ruimte is voor de moderne tijd.

Dit maakt Twente Plat tot een dynamisch en actueel gezelschap met een gezonde hang naar het verleden. Daardoor is dit heerlijke avondje uit niet alleen geschikt voor de oudere- maar ook voor de jongere generaties. Want naast de humor is Twente Plat ook sterk in heerlijke liedjes, die live worden begeleid op diverse instrument. Want humoristen die kunnen musiceren en musici die de humor beheersen: je vindt ze weinig, maar in Twente Plat vloeien deze beide disciplines perfect in elkaar over.

Zaterdag 16 oktober kan Dalfsen eindelijk weer genieten van al het moois dat de Twentse humor te bieden heeft. De voorstelling vindt plaats in Theater De Stoomfabriek en begint om 20.00 uur. Koninginnenplein 2, Dalfsen. De entreekaarten zijn nu al in voorverkoop verkrijgbaar bij Primera Dalfsen, Prinsenstraat 5 en via www.theaterstoomfabriek.nl .