Attentie voor mantelzorgers

DALFSEN – Op 10 november wordt in heel Nederland de Dag van de Mantelzorg gevierd. Deze dag is speciaal voor mantelzorgers omdat zij zoveel betekenen voor hun partner, kind, buurman, ouder, kennis of vriendin.

In de gemeente Dalfsen is besloten dit jaar geen bijeenkomsten voor mantelzorgers te organiseren rondom de Dag van de Mantelzorg. Maximaal 500 mantelzorgers vanaf 18 jaar en zorgend voor iemand uit de gemeente Dalfsen kunnen thuis verrast worden met een attentie.

Mantelzorgers kunnen zichzelf aanmelden of aangemeld worden door iemand anders op www.saamwelzijn.nl/aanmelden-verrassing-mantelzorg/ . Dit kan vanaf 1 oktober. Rondom 10 november brengen vrijwilligers de attentie langs. Woont de mantelzorger niet in de gemeente Dalfsen maar zorgt hij/zij wel voor iemand uit de gemeente, dan wordt de attentie bezorgd op dat adres in Dalfsen. Als het niet lukt om digitaal de attentie aan te vragen dan kan men terecht bij een van de Infopunten. Aanmelden kan tot en met 3 november. Voor vragen kan er contact opgenomen worden met Janny Velthuis (mantelzorgteam Saam Welzijn) op This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of telefonisch op 06-11276383.