Stem op Polyhymnia; steun de jeugdopleiding

Stem op Polyhymnia; steun de jeugdopleiding

LEMELERVELD - Van 4 tot 25 oktober kunnen leden van de Rabobank hun stem uitbrengen in het kader van de Rabo ClubSupport.

Ook dit jaar kan er weer gestemd worden op Polyhymnia. Uw stem van vorig jaar heeft een fantastische bijdrage opgeleverd voor de nieuwe uniformen. Dit jaar wordt de stem gebruikt om de jeugdopleiding toegankelijk te houden. Om de muziekvereniging jong en dynamisch te houden is het van belang dat er een goed opleidingstraject is. Daarbij willen de vereniging niet stil staan en steeds weer verbeteringen aanbrengen en leuke activiteiten organiseren om met name de jeugd enthousiast te maken en te houden.

Polyhymnia beschikt over professionele docenten, die op enthousiaste wijze leerlingen op kunnen leiden op het gebied van muziek en show. Om dit voor iedereen toegankelijk te houden is het van belang dat de eigen bijdrage van de leerlingen niet te hoog is. Mede door alle geannuleerde optredens van de afgelopen anderhalf jaar, is een extra bijdrage voor de jeugdopleiding momenteel zeer welkom.