Mariënberg wint van Hardenberg’85
Mariënberg - Hardenberg 85

BEERZERVELD - Het elftal van de gasten met trainer Emiel Maat begon beter dan Mariënberg. Hardenberg 85 kwam dan ook op voorsprong.Hardenberg 85 zat er zeker in het begin korter op, had meer veldoverwicht en Mariënberg beperkte zich slechts tot enkele sporadische aanvallen. Na ruim een half uur viel de gelijkmaker van Mariënberg letterlijk uit de lucht. Zweers slingerde een bal vanaf de zijlijn richting de zestien, die werd op waarde geschat door André Plaggenmars die met een mooie volley doelman Wolbink kansloos liet, 1-1.

Na de gebruikelijke 15 minuten onderbreking misten vele plakkers in de kantine de 2-1 van Ryan Buitenhuis. Hij haalde in de 46e minuut eens uit vanaf 25 meter. Zijn schot was zwanger van effect en dwarrelde nogal opzichtig. Wellicht dat hierdoor doelman Elroy Wolbink werd verrast, maar hij ging wel tegen de touwen.

Tien minuten voor tijd veerde het Westerpark op. De kopbal van Ryan Buitenhuis leek doel te treffen maar er stond, gelukkig voor Hardenberg’85, nog iemand op de doellijn die de 3-1 hierdoor voorkwam. Het was uitstel van excuctie. Vlak voor het einde soleerde Rolf Hofsink door de Hardenberger achterhoede en liet ook Wolbink zijn hielen en kuiten zien en drie verdedigers probeerden nog de 3-1 te voorkomen maar het was vechten tegen die bekende bierkaai.