Klassiek zomeravond concert door de Vuurvogel.

NIEUWLEUSEN - Donderdagavond 16 september komt jeugdorkest De Vuurvogel optreden bij De Spil in Nieuwleusen voor een klassiek zomeravond concert. Dit buitenconcert is in het kader van de WAK week en begint om 19.30 uur Er zijn nog kaarten verkrijgbaar. 

Kulturhus de Spil geeft voor deze avond 300 kaartjes uit. De kaartjes kosten €3,75 per stuk. Bezoekers kunnen op basis van hun entreeticket, bij binnenkomst een kopje koffie, thee, of glaasje frisdrank meenemen naar de zitgelegenheid. Het orkest speelt van 19:30 – 20:45 (zonder pauze). Wij verzoeken u om tussen 19:00- 19:15 binnen te komen.

Vanwege de op dit moment geldende coronamaatregelen, moet u uw corona (vaccinatie)bewijs in combinatie met uw ID-bewijs meenemen.

Dirigent en initiator van Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel is Albert Dam. Aan het Koninklijk Conservatorium studeerde hij bachelor en master Hoorn bij Oldrich Milek en Jasper de Waal. Tevens deed hij in Den Haag orkestervaring op bij o.a. het Residentieorkest. Naast zijn hoornstudie behaalde hij in Zwolle zijn diploma Schoolmuziek, met als eerste musiceervak Piano (pop/jazz) van pianist/arrangeur Rik Elings.