Foto: Gonny Sleurink

DALFSEN– Maandag 20 mei - 2e Pinksterdag – organiseren wij in samenwerking met iGNITE! Music Agency de Dag van het Kasteel met een speciaal programma op Buitenplaats de Horte. Je kan genieten van diverse live muzikanten tijdens een concertwandeling door de prachtige natuur op en om het landgoed. De artiesten die zullen optreden zijn onder andere singer-songwriters Divya, Fiere, en Famke. Van 12.00 tot 17.00 uur is iedereen van harte welkom. Meld je vooraf wel aan voor de wandeling met livemuziek.

Wandeling

De rondleiding start bij huis de Horte. Onder begeleiding van een gids van Landschap Overijssel gaat deze wandeling door het huis waarbij stil wordt gestaan bij dit prachtige erfgoed. Vervolgens gaat de wandeling buiten verder door de mooie natuur op het landgoed. Onderweg word je op verschillende plekken getrakteerd op muziek. De artiesten Divya, Fiere en Famke verzorgen een concert op een bijzondere plek in de natuur.

Aanmelden

De 1e groep start om 12.30, 2e groep om 13.00 en 3e groep om 13.30 uur. We wandelen ongeveer 2 uur. Meld je van te voren aan via de website www.landschapoverijssel.nl/activiteiten.

Kosten

De kosten zijn € 12,50 per persoon.

  • Bron: Persbericht Landschap Overijssel