Creatieve schrijfworkshop

OUDLEUSEN - Taal is een groot onderdeel van ons dagelijks leven. We gebruiken taal om informatie uit te wisselen, ons werk te doen en contact te onderhouden met anderen. Zonder communicatie zou de wereld er heel anders uitzien.

Maar taal is niet alleen maar nuttig. Wat dacht je van een spannend boek, een leuke kruiswoordpuzzel of een film met grappige dialogen? Door een paar goedgekozen woorden gaat er soms een hele nieuwe wereld open.

Op woensdag 29 mei geeft auteur Gea Veldkamp een workshop ‘Spelen met Taal’, waarin aan de hand van een leuke opdracht geschreven gaat worden. Door het spelen met taal krijgt creativiteit alle ruimte, dus wie weet wat er allemaal uit pen komt stromen!

Het is voor deze workshop niet nodig om goed te kunnen schrijven. Het gaat tenslotte niet om het resultaat, maar om het plezier van creatief bezig zijn met taal.

Gea Veldkamp (1977) schrijft romans en jeugdboeken. In 2015 debuteerde zij met de roman Verbonden met jou. Haar boeken gaan over herkenbare thema’s. Inspiratie haalt ze uit het leven van alledag. Daarnaast geeft ze graag schrijfworkshops om haar tips te delen en creativiteit te stimuleren.

Datum: woensdag 29 mei

Tijd: 19.30 uur

Capaciteit: 10

Waar: De Wiekelaar, Oudleusen

Voor wie: volwassenen

Soort activiteit: workshop

Prijs: €10

  • Bron: Persbericht Bibliotheek